HÄÄT

Morsiuskimppu on kuin koru, joka näkyy kuvissa loppuelämän

Hääpäivä on yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä, ellei tärkein. Kanervan floristit tekevät morsiuskimpun suunnittelusta ja muiden kukkien valinnasta ihanan kokemuksen. Olemme varanneet sinulle floristin käyttöösi tunnin ajaksi ja pääset ihanaan suunnittelutilamme rentoutumaan ja nauttimaan kukkien väriloistosta. Floristimme suunnittelevat ja toteuttavat joka vuosi hääjuhlia, joten voit olla varma heidän ammattitaidostaan. Oman maahantuontimme ansiosta pystymme myös hankkimaan sinulle haluamasi erikoisemmatkin kukat, mikäli niitä maailmalta on vain saatavilla.  

Morsiuskimpun tilaamisen ABC

 1. Älä turhaan käytä aikaa suunnitteluun, sillä floristimme on suunnitellut  häitä ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kimpun.
 2. Varaa suunnitteluaika puh. 09 22 11 417 viimeistään kaksi viikkoa ennen häitäsi, mielellään jo kuukausi aikaisemmin. Suunnitteluajallesi olemme varanneet floristin tunniksi vain sinun käyttöösi.
 3. Ota mukaan ne ideat ja kuvat, jotka olet jo ehtinyt hankkimaan. Kuva morsiuspuvustasi ja jopa kankaanpala auttavat myös yhdistämään kimpun pukuusi.
 4. Mieti kuka on oikea henkilö mukaasi, kun tulet suunnitteluun.
 5. Suunnittelun alussa olisi hienoa, jos pystyt kertomaan kukkien hankintaan varaamasi budjetin, jotta floristi voi hakea budjettiisi sopivia ratkaisuja.
 6. Meillä on kolmenkymmenen minuutin ilmainen hääkonsultointi .

Muistilista

Mitä kaikkea häätilaisuuden kukitus voi pitää sisällään:

 • Morsiuskimppu
  morsiamen koru, persoonallinen ja yksilöllinen
 • Heittokimppu
  kaunis mutta pelkistetty versio morsiuskimpusta
 • Vieheet
  sulhaselle, bestmanit, isät
 • Rannekorut
  kaasot, äidit
 • Tilakoristelut
  buffet pöytä, ruokapöydät

Esimerkkejä hääkukistamme